Banktjänsteman och nätdejting

Jag har märkt att det finns två typer av killar. De som gillar att man jobbar på bank( ja en sa att det var sexigt) och de som totalt nästan springer i väg så fort man nämner det. ( eller ja, springer vet jag inte, jag skriver ju mail via nätet så ser ju inte) men metaforiskt, de slutar skriva och det måste bero på just mitt yrke. Kan inte sätta samband med vad det annars skulle bero på. Nätdejting kan vara svårt ibland.

De kanske tror jag är en torrboll för att jag gillar siffror?

Ja det är deras förlust, jag ändrar mig inte för någon!

/Ella

dator

(Visited 30 times, 1 visits today)
This entry was posted in banker, dejting and tagged , , on by .

About Veeti

Flyant, es un nuevo operador de carga aérea que nace por el grupo Futura. Estamos creando este medio para poder estar mas cerca de tí, y de que puedas aprovechar un servicio diferente a otras compañia por nuestra flexibilidad, fiabilidad y adaptabilidad. Bienvenidos a este espacio donde trataremos temas de interés. Si tienes algun comentario, no dudes en participar o formar parte en las discusiones.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *