Indexet väldigt lågt

Har kollat i flera tidningar det senaste och alla säger samma sak

Skräckindex VIX närmar sig den lägsta nivån sedan 2007. En så låg nivå brukar innebära att börsklimatet är på väg att bli sämre. VIX-index mäter svängningarna i det amerikanska storbolagsindexet S&P 500. Indexet står högt när aktiemarknaden är svängig och orolig.

En möjlig utlösare av ny börsoro är ECB:s besked  kommer dock redan nästa vecka den 5 juni, om centralbanken inte levererar nya stimulansåtgärder som förväntat, påpekar en som blev intervjuad i en av tidningarna!

Det är bara att vänta och se nu då!

SPX-VIX-2013

 

(Visited 39 times, 1 visits today)
Detta inlägg postades i ekonomi och märktes , , den av .

Om Admin

Flyant, es un nuevo operador de carga aérea que nace por el grupo Futura. Estamos creando este medio para poder estar mas cerca de tí, y de que puedas aprovechar un servicio diferente a otras compañia por nuestra flexibilidad, fiabilidad y adaptabilidad. Bienvenidos a este espacio donde trataremos temas de interés. Si tienes algun comentario, no dudes en participar o formar parte en las discusiones.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *