Nytt dejtingställe

Jag har gått med i ett nytt ställe ( för mig) när det gäller dejting på nätet. Badoo heter det och kostar inget att vara med om man inte vill. Eller ja man kan betala för att få lite extra saker, men det struntar jag i så länge, får se vad detta kan ge  först och om det är värt det.

Iofs har jag redan bokat in en dejt med en därifrån! Det blir imorgon som vi ska ses, mycket enkelt, tar en öl eller ett glas vin på stan ihop har vi tänkt. Det ska bli lite spännande, han verkar vara intressant och har liknande intressen som mig. Vi får väl se vad det blir av det hela.

Men ärligt så är jag lite nervös, det var ett tag sedan jag kände så inför en dejt. Kanske det betyder något?

Är ju alltid lite knepigt när det kommer till att dejta någon via nätet och känna att man kanske fått känslor för någon som man aldrig träffat i hela sitt liv och bara pratat med i ord eller så att säga text.

 

Ja vi får se vad det blir av det, återkommer säkert snart med hur det var!

indexheart

(Visited 45 times, 1 visits today)
Detta inlägg postades i dejting och märktes , , , den av .

Om Admin

Flyant, es un nuevo operador de carga aérea que nace por el grupo Futura. Estamos creando este medio para poder estar mas cerca de tí, y de que puedas aprovechar un servicio diferente a otras compañia por nuestra flexibilidad, fiabilidad y adaptabilidad. Bienvenidos a este espacio donde trataremos temas de interés. Si tienes algun comentario, no dudes en participar o formar parte en las discusiones.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *