En liten uppdatering

Hej

Jag har ju alldeles glömt bort att uppdatera er hur det gick med dejten jag skulle på i juni. Den gick faktiskt bra och över förväntat. Det var en mycket trevlig kväll och vi åt middag och tog ett par glas vin tillsammans. Efter det så har vi faktiskt setts ett par gånger till. Så man kan säga att jag dejtar en och samma just för tillfället. Jag har satt mina medlemskap på singelsajterna på lite paus nu, tills jag vet om detta kommer att bli något seriöst eller inte. Blir det seriöst så tar jag bort mina profiler, blir det inte det så är det bara att aktivera dem så att jag kan leta vidare i dejtingdjungeln.

Jag har dessutom semester nu från jobbet, vilket är underbart. Ska till denna helg som kommer åka bort med min dejt, vi ska besöka Köpenhamn tänkte vi. Äta gott, dricka gott och bara njuta av livet. Det ska bli skönt att få komma bort lite. Jag har semester i hela 5 veckor nu, och min första semesterdag är idag. Det var länge sedan jag hade så många veckor, har ofta tagit bara kanske 3-4 veckor för tyckt att jag lika väl kan jobba. Men nu när jag har nån att träffa så är det väldigt skönt med lite längre ledighet faktiskt. Denna veckan fram till helgen blir det att ordna upp lite hemma och greja med lite saker jag inte hinner med när jag jobbar.

Jag återkommer nog efter min helg i Köpenhamn och berättar hur vi har haft det.

index köpenhamn

(Visited 40 times, 1 visits today)
Detta inlägg postades i dejting och märktes , , den av .

Om Admin

Flyant, es un nuevo operador de carga aérea que nace por el grupo Futura. Estamos creando este medio para poder estar mas cerca de tí, y de que puedas aprovechar un servicio diferente a otras compañia por nuestra flexibilidad, fiabilidad y adaptabilidad. Bienvenidos a este espacio donde trataremos temas de interés. Si tienes algun comentario, no dudes en participar o formar parte en las discusiones.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *