Vårkänslor redan?

Nu var det ett tag sedan jag skrev om mitt dejtande så jag tycker att det är dags att berätta lite om det igen 🙂

Vet inte om det är väldigt tidiga vårkänslor som har spirat hos mig eller vad det är. Men jag har i alla fall kollat över mina profiler igen och fått en del meddelande som jag svarat på. De sista månaderna har jag inte varit så aktiv, det har liksom känts som om det är samma folk hela tiden som jag ser som kollar på min profil.

Vet inte om folk tar tag i sitt dejtande nu efter jul och man börjar känna att våren är på väg, vår och vårkänslor. Så i några dagar nu så jag har chattat med en kille som verkar väldigt trevlig. Så vi ska träffas och ta en fika på lördag. Ska bli sjukt spännande och jag är lite nervös faktiskt, det var ju ett tag sedan jag var på dejt.

Han är ganska mycket yngre än mig, men vad spelar det för roll eller hur 😉 Vi har väldigt mycket gemensamt och han får mig att skratta hela tiden!

So, wish me luck! 🙂

ska på date

(Visited 72 times, 1 visits today)
Detta inlägg postades i dejting, Personligt och märktes , , , den av .

Om Admin

Flyant, es un nuevo operador de carga aérea que nace por el grupo Futura. Estamos creando este medio para poder estar mas cerca de tí, y de que puedas aprovechar un servicio diferente a otras compañia por nuestra flexibilidad, fiabilidad y adaptabilidad. Bienvenidos a este espacio donde trataremos temas de interés. Si tienes algun comentario, no dudes en participar o formar parte en las discusiones.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *