Vårkänslor

Hej!

Påsk= ledigt! = Mer tid för min dejt, som är mer än bara dejt! Vi har nu umgåtts flitigt ett bra tag och nu i påsk så ska vi åka iväg och bo på Margretetorp i Skåne, eller ja det ligger på Hallandsåsen, strax vid gränsen. Ett undebart ställe som jag besökt innan, för flera år sedan, men bara för att äta- Nu ska vi stanna över flera dagar. Det ska bli mysigt. På själva påskafton blir det påskbuffé och sedan ska vi åka runt och titta på en massa saker som finns i närheten.

Kan säga att jag nog är ganska så kär nu och det är nästan bara det som rör sig i huvudet, inte så mycket annat. Det var ett bra tag sedan jag kände på detta viset.

Hoppas ni alla får en fin och trevlig påsk, jag är rätt säker på att jag kommer att få det!

Här kan ni se en bild på Margretetorp:

margretetorp

 

(Visited 82 times, 1 visits today)
Detta inlägg postades i dejting och märktes , , , den av .

Om Admin

Flyant, es un nuevo operador de carga aérea que nace por el grupo Futura. Estamos creando este medio para poder estar mas cerca de tí, y de que puedas aprovechar un servicio diferente a otras compañia por nuestra flexibilidad, fiabilidad y adaptabilidad. Bienvenidos a este espacio donde trataremos temas de interés. Si tienes algun comentario, no dudes en participar o formar parte en las discusiones.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *