Vart är sommaren

Idag är det Sveriges Nationaldag, 6 juni! men vart är sommaren? Det öser ner regn ute, jättetråkigt! Hade tänkt gå och fira nationaldagen ute idag, men om det ska fortsätta regna vet jag inte om jag är så sugen på det. man vill ju kunna ha klänning och sandaler på sig, inte gummistövlar och regnkläder.

sx66ebeb-1_818560c

Ikväll var det dessutom tänkt att grilla med ett par vänner, men vet inte hur det blir nu. Kanske det klarnar upp. Annars får vi väl grilla snabbt som attan och sedan gå in och sitta inne och äta kanske.

Hur är det annars här då, ja jo det är bra,semestern är snart här, jag är tillsammans med ”dejten” jag tidigare talat om och vi planerar för en lång resa tillsammans i sommar. Dock inte bestämt ännu var vi ska resa men vi har kikat lite på länderna kring medelhavet. Tänker oss att åka två veckor, och bara njuta av livet, ledigheten och av varandra.

Snart midsommar med, hjälp vad tiden går fort!

 

(Visited 87 times, 1 visits today)
Detta inlägg postades i Personligt och märktes , , den av .

Om Admin

Flyant, es un nuevo operador de carga aérea que nace por el grupo Futura. Estamos creando este medio para poder estar mas cerca de tí, y de que puedas aprovechar un servicio diferente a otras compañia por nuestra flexibilidad, fiabilidad y adaptabilidad. Bienvenidos a este espacio donde trataremos temas de interés. Si tienes algun comentario, no dudes en participar o formar parte en las discusiones.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *