Räntor på bolån

Häromdagen satt jag och funderade på mina semesterplaner. Kände mig sugen på att göra något jag inte brukar göra. Oftast blir det en veckas charter på någon solig sandstrand och resten av semestern här hemma. Jag bor ju i lägenhet men har ganska länge funderat på att förändra mitt liv och kanske till och med köpa ett hus. Så där satt jag och funderade framför datorn och innan jag visste ordet av var jag helt uppslukad av en sida som handlade om räntor på bolån. Jag satt och funderade länge på var jag skulle vilja bo. Jag har släkt i Katrineholm och har tillbringat många av min barndoms sommarlov där, så nu har jag bestämt mig. Den här semestern styr jag kosan till vackra Katrineholm och vem vet, kanske hittar jag mitt drömhus och startar nästa kapitel i mitt liv som villaägare i Katrineholm.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *