Sprid ut inköp av presenter under året

En social svårighet som kan uppstå när man pratar om ekonomi är det här med presenter. Tänk dig hur många du vill fira under ett år, mamma, pappa, syskon, kompisar, kanske någon kollega eller liknande. Det svåra är att många födelsedagar kommer på samma gång, de är inte jämnt spridda över året och vissa månader kan inköp av presenter utgöra en stor utgift. Såklart vill vi alla fira våra nära och kära, men det gäller att vara smart för att få din privata ekonomi att gå ihop och inte riskera att sätta din budget i gungning. Ett förslag är därför att sätta dig ned och uppskatta hur många du köper presenter till under ett år. Sedan slår du ihop summan för alla dessa och slår ut på 12 månader. På så sätt kan du skapa ett konto för dina inköp av olika presenter och få ett jämnt flöde i din ekonomi. När du har gjort det är det bara till att köpa dina presenter, till exempel hos Greatdays, slå in och fira dina nära och kära.

Paket i händer

(Visited 1 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *