Finansiera en resa

Att åka utomlands är en självklarhet för vissa, medan andra känner att de inte har råd med det. Många av oss har råd att åtminstone åka till något av Nordens länder eller kosta på sig en weekendresa till exempelvis London, Prag eller en stad i Polen. Om du däremot vill resa till Karibien kommer du få punga ut mycket mer pengar. Att åka till ett land bortom Europa är en häftig upplevelse, inte minst då klimatet, kulturerna och maten många gånger är helt annorlunda än här i Sverige. Om du också drömmer om en resa till ett land utanför Europa kan du ha råd med det genom smart sparande. Börja redan nu och lägg undan lite pengar varje månad. Fundera på hur mycket du har råd att spara utan att det påverkar din vardag för mycket. Så småningom kan det resultera i en resa utomlands. oavsett om det rör sig om 100 kronor i veckan eller 100 kronor i månaden kan det leda till drömresan.

Strand i Karibien
En hög med pengar

(Visited 1 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *